Υποδομή

Η Transrelations Services διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Πάτρας.

transrelations--translation-services

Λειτουργεί σε περιβάλλον ασύρματου δικτύου, παρέχοντας στους συνεργάτες και πελάτες της τη δυνατότητα υλικοτεχνικής υποστήριξης κατά την παραμονή τους στα γραφείο μας.

Η διαδικασία επεξεργασίας και παρακολούθησης εργασιών του συνόλου των μεταφραστών και συνεργατών μας λαμβάνει χώρα σε πρώτο χρόνο, ένεκα του εγκατεστημένου online συστήματος. Ο καθένας εκ των συνεργατών μας έχει ειδικό κωδικό πρόσβασης που του επιτρέπει να εισέρχεται μόνο στους τομείς που αφορούν τον κύκλο εργασιών του. Επιπλέον, στο τέλος κάθε χρόνου, η εταιρεία μας αναβαθμίζει τα λεξικά που χρησιμοποιεί και ανανεώνει τη συνεργασία της με τα διεθνή κέντρα ορολογίας και εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Η Transrelations Services εφαρμόζει διεθνή μεταφραστικά πρότυπα ποιότητας, αυστηρά κριτήρια στην οργάνωση του μεταφραστικού έργου και ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές της. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις οικονομικές προσφορές που ζητάτε, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή ακόμα και όλο το εικοσιτετράωρο (24/7), όταν η φύση του έργου που έχουμε αναλάβει το απαιτεί.

Ο λειτουργικός πυρήνας του γραφείου μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους μεταφραστές και μεταφράστριες, μεταξύ των οποίων ιατροί, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι, γλωσσολόγοι, αρχιτέκτονες, προγραμματιστές Η/Υ και ακαδημαϊκοί, οι οποίοι παρέχουν ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ρωτήστε μας για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει